Taxe și comisioane

baniinsta.com nu stabilește nicio taxă pentru utilizarea fondurilor. Serviciul nostru de selectare a împrumuturilor operează transparent. Nu percepem comisioane. Serviciul nostru este gratuit de utilizat.

Creditorul tău stabilește penalitățile pentru întârzierile la plată în contractul tău. Creditorii din România își stabilesc propriile rate ale dobânzii și penalitățile pentru incapacitatea de plată.

Este important să reții că toate relațiile financiare se stabilesc între tine și creditorul tău, nu între tine și baniinsta.com. Nu suntem creditori și nu acționăm niciodată ca atare. În calitate de serviciu, doar potrivim debitorii cu entitățile financiare prin oferirea unei selecții de creditori care oferă împrumuturi de până la 50000 RON pentru o perioadă de patru luni.

Creditorul va stabili propriile politici privind acordarea și plata împrumuturilor. Utilizatorul este de acord cu termenii online direct pe website-ul creditorului. Tu, în calitate de debitor, poți alege să accepți sau să refuzi condițiile prezentate în contractul de împrumut. Contractul tău detaliază valoarea împrumutului, perioada de rambursare, rata zilnică a dobânzii, taxele și penalitățile.

baniinsta.com nu poate accesa contractele tale de împrumut. Dacă ai întrebări cu privire la contractul tău de împrumut sau la rambursare, contactează direct instituția financiară prin mijloacele de comunicare detaliate pe website-ul respectiv.