Întrebări frecvente

Cum pot solicita un împrumut prin intermediul baniinsta.com?

Tot ce trebuie să faci este să determini suma pe care dorești să o soliciți și să completezi un scurt formular online. Vom găsi un creditor pentru tine, care îți va trimite un contract de împrumut online dacă ești eligibil. Uneori, creditorii au nevoie de o verificare a istoricului pentru a valida informațiile privind angajarea ta sau salariul. Dacă ești de acord cu oferta lor, aceștia vor transfera banii direct către cardul sau contul tău bancar.

Este adevărat că baniinsta.com este complet gratuit? Există vreo taxă de utilizare a website-ului?

Da, găsirea ofertelor de împrumuturi cu baniinsta.com este în totalitate gratuită.

Câți bani voi primi prin baniinsta.com?

baniinsta.com te poate ajuta să găsești împrumuturi de la 100 RON până la 50 000 RON. Este foarte probabil că vei găsi ceva care să se potrivească cu nevoile tale.

De ce acte am nevoie?

Fiecare instituție are propriile condiții de împrumut. În general, trebuie să fii cetățean în România cu vârsta peste 18 ani și cu un act de identitate valid; de asemenea, trebuie să ai o sursă de venit și să dispui de un card de debit valid sau de un cont bancar.

Am un istoric de credit negativ. Pot aplica?

Majoritatea produselor de împrumut disponibile prin intermediul baniinsta.com sunt concepute pentru a sprijini oamenii, chiar și pe cei cu probleme în istoricul de credit. În general, creditorii cu care lucrăm analizează capacitatea ta de rambursare în viitor și nu doar istoricul tău.

Pot să-mi achit împrumutul mai devreme?

Da, poți rambursa împrumutul în orice moment înainte ca acesta să expire.

Ce ar trebui să fac dacă am probleme cu plățile?

Contactează creditorul cât mai curând posibil. Deseori există deschiderea de a lucra alături de tine și de a-ți oferi cele mai bune soluții disponibile.

Cum ar trebui să rambursez ceea ce datorez?

Deși perioadele și termenele de rambursare variază, tipul de produs pe care îl soliciți va conta atunci când vine vorba de rambursarea împrumutului. Contractul tău de împrumut îți va oferi informații detaliate cu privire la momentul în care încep plățile, cât de des și când au loc și cât durează perioada de rambursare.