Cine suntem

Suntem o platformă online cu utilizare gratuită care pune în legătură cetățenii din România cu împrumuturi online care să se potrivească cu nevoile acestora și care sunt apoi trimise către un card de debit.

Serviciul nostru se angajează să furnizeze oferte care funcționează pentru tine, economisind timp. Durează doar cinci minute să aplici și te putem ajuta să obții fonduri pentru o perioadă scurtă, fără garanții sau giranți. Ești binevenit să utilizezi serviciul nostru, chiar dacă istoricul tău de credit nu este perfect. Împrumuturile de până la 50000 RON sunt cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să primească o sumă mică pentru o perioadă scurtă de timp.

Serviciile noastre de selectare a împrumuturilor sunt complet gratuite pentru clienții noștri. Totul este online, ceea ce înseamnă că nu sunăm niciodată utilizatorii și nu solicităm informații sau date personale. Te rugăm să reții, totuși, că nu furnizăm fonduri și nu putem garanta că creditorii vor aproba împrumutul tău.

Instituțiile financiare cu un statut reglementat nu îți vor cere niciodată să plătești un comision sau un procent înainte de a transfera suma totală a împrumutului pe cardul tău. Te rugăm să fii atent la mesaje sau apeluri care îți solicită să transferi bani într-un cont al unei organizații necunoscute. Instituțiile financiare iau decizia de a furniza fondurile numai după ce au primit toate informațiile din partea aplicantului.

Persoanele cu un istoric de credit negativ, studenții, pensionarii, profesioniștii independenți și cei în căutarea unui loc muncă pot găsi împrumuturi prin intermediul serviciului. Cea mai importantă condiție este de a avea o sursă regulată de venit. Decizia de a accepta sau de a refuza un împrumut este a ta. Întotdeauna. Te rugăm să citești termenii contractuali cu atenție și să te asiguri că înțelegi care sunt obligațiile tale. în calitate de debitor înainte de a primi fondurile.

Dacă ai întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de feedback.